All for Joomla All for Webmasters

[email protected]  +387 57/227-645 +387 65/242-275

Prikaži

Alfa-Plam Elita 2 6kW dovod sekundarnog vazduha obezbeđuje čistije sagorevanje, odnosno dogorevanje prethodnih nepotpunih produkata sagorevanja

Alfa-Plam Kamin Rustikal 11kW livena vrata ložišta se nalaze sa desne strane, postoji specijalan ključ za otvaranje

Jedan od Jøtulovih svevremenskih klasika ponovno je na tržištu - Jøtul F 601 N. Krajem ‘30ih godina dizajnirali su ju arhitekti Blakstad i Muthe-Kass, a kipar Ørnulf Bast zaslužan je za njenu dekoraciju. Jøtul F 601 N godinama je bila najprodavanija peć, a tijekom godina doživjela je nekoliko tehničkih poboljšanja. Jøtul F 601 N najmanja je peć na drva, a dolazi s pločom za kuvanje. Zahvaljujući njenim dimenzijama idealna je za vikendice i praktična za instalaciju.

Alfa-Plam Premijer 7kW dovod sekundarnog vazduha obezbeđuje čistije sagorevanje, odnosno dogorevanje prethodnih nepotpunih produkata sagorevanja

Jøtul F 118 klasična je peć za sva vremena. Njen klasični dizajn nadopunjen je modernom tehnologijom. Na dizajn iz 30'ih godina, djelo norveškog umjetnika Ørnulfa Basta, nadograđena je komora za čisto sagorijevanje što je čini učinkovitijom u grijanju i ekološki prihvatljivom. Praktična peć na kojoj se može i kuvati. Veliko ložište može primiti cjepanice dužine do 60cm koje će, zahvaljujući tehnologiji čistog sagorijevanja dugo goriti.

Kažu da su jednostavnost i umerenost najlepše osobine. Ako tome dodate pozitivnu energiju i svetlost koja obasjava, dobijate Vestu.

Prikaži

  Nabavka proizvoda u roku od 48 h

  Besplatna dostava u BiH

  Popusti i akcije!

  Garancija na sve proizvode

Kontakt

  • icon
    Adresa : Srpskih ratnika 124,
                   71420 Pale, RS, BiH
  • icon
    Telefon : +387 / 57 227 645
    Mobilni : +387 / 65 242 275
Jakovljevic trgovina koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.