All for Joomla All for Webmasters

[email protected]  +387 57/227-645 +387 65/242-275

Prikaži

Ovaj proizvod je namenjen proizvodnji rakije u srednjim i velikim količinama, namenjen kućnoj upotrebi. Stabilni kazani su sa mešalicom, koji omogućava lako mešanje i sprečava zagorevanje mase, i ulivne i izlivne otvore koji omogućavaju lako korišćenje bez rasklapanja kazana. Grejanje može biti sa čvrstim gorivom ili sa gorionikom konektovan na butan bocu.

MOGUĆNOST NABAVKE KAZANA ZA RAKIJU PO SPECIJALNIM NARUDŽBAMA!

Ovaj proizvod je namenjen proizvodnji rakije u srednjim količinama, namenjen kućnoj upotrebi u malim i zatvorenim prostorima. Za grejanje se može koristiti gorionik konektovan na butan bocu ili na čvrsto gorivo. Kazan se puni sipanjem mase kroz gornji otvor i prazni se prevrtanjem koristeći sistem dvodelnog ložišta. U kazanima bez mešalice, bakarni umetak sprečava zagorevanje.

MOGUĆNOST NABAVKE KAZANA ZA RAKIJU PO SPECIJALNIM NARUDŽBAMA!

Ovaj proizvod je namenjen proizvodnji rakije u malim količinama, namenjen kućnoj upotrebi u malim i zatvorenim prostorima. Za grejanje se može koristiti gorionik konektovan na butan bocu ili na čvrsto gorivo. Lako je prenosiv i može biti korišćen od strane jedne osobe. Sistem mešalice ugrađen u kazan pruža lako mešanje i sprečava zagorevanje mase u toku procesa destilacije.
MOGUĆNOST NABAVKE KAZANA ZA RAKIJU PO SPECIJALNIM NARUDŽBAMA!

Ovaj proizvod je namenjen proizvodnji rakije u velikim količinama, namenjen kućnoj ili industrijskoj upotrbi. Stabilni kazani su sa mešalicom, koji omogućava lako mešanje i sprečava zagorevanje mase, i ulivne i izlivne otvore koji omogućavaju lako korišćenje bez rasklapanja kazana. Grejanje može biti sa čvrstim gorivom ili sa gorionikom konektovan na butan bocu. Model kazana PREMIUM je uređaji za destilaciju voćnih alkoholnih pića velikog kapaciteta namenjen individualnoj i industrijskoj ...

Kotao PREMIUM DWE 500 je neto kapaciteta 500L zrađen od čistog elektrolitičkog bakra 99,97%. Ložište vodena kada je izrađena od prohroma projektovana za čvrsto gorivo, sa radnim pritiskom do 0,5 Bari i radnom temperaturom od 104 C. Zbog obezbeđivanja energetske efikasnosti ložište ima izolaciju sa šamotnom ciglom. Opcijono može biti projektovano za grejenje na gas ili električnu energiju sa izolacijom EDPM - termopolimerom. Sistem hlađenja je protočan, izrađen od kiselo-vodo otpornog ...

Kazan za rakiju zapremine 1 l, koji je funkcionalan.

Prikaži

  Nabavka proizvoda u roku od 48 h

  Besplatna dostava u BiH

  Popusti i akcije!

  Garancija na sve proizvode

Kontakt

  • icon
    Adresa : Srpskih ratnika 124,
                   71420 Pale, RS, BiH
  • icon
    Telefon : +387 / 57 227 645
    Mobilni : +387 / 65 242 275
Jakovljevic trgovina koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.