All for Joomla All for Webmasters

[email protected]  +387 57/227-645 +387 65/242-275

 

Prikaži

Cjepači za drva LANCMAN su izrađeni od veoma kvalitetnih materijala i prema EU standardima. Veoma jednostavno se postavljaju u radni i u transportni položaj. Postolje cjepača je zaštićeno antikorozivnim premazima, a osatli dijelovi su obojeni visokokvalitetnom i postojanom bojom. Motori su jako tihi i imaju ugrađenu kočnicu za brzo zaustavljanje pile ( manje od 10 sekundi). LANCMAN cjepači su prilagođeni najzahtjevnijim uslovima rada.

Cjepači za drva LANCMAN su izrađeni od veoma kvalitetnih materijala i prema EU standardima. Veoma se jednostavno postavljaju u radni i u transportni položaj. Postolje cjepača je zaštićeno antikorozivnim premazima, a osatli dijelovi su obojeni visokokvalitetnom i postojanom bojom. Motori su jako tihi i imaju ugrađenu kočnicu za brzo zaustavljanje pile ( manje od 10 sekundi). LANCMAN cjepači su prilagođeni najzahtjevnijim uslovima rada.

Šumska vitla KRPAN namijenjena su prvenstveno za rad u šumi.

Šumska vitla KRPAN namijenjena su prvenstveno za rad u šumi

Šumska vitla KRPAN namijenjena su prvenstveno za rad u šumi. Napravljeno je od zavarenog kućišta, glavne grede, lančanika sa sklopkom, bubnja sa čeličnim užetom, kočnice i škripca za preusmijeravanje. Pomoću čeličnog užeta dovlačimo trupce do mjesta za prikupljanje i poveznim ih lancima zatežemo na utore na kućištu vitla, zatim je moguć transport trupaca do mjesta gdje je moguć pristup ostalim transportnim sredstvima.

Robustni cjepači drva, primjerni su za upotrebu u profesionalne svrhe…kvalitetna hidraulika, jaka konstrukcija. Cjepać je napravljen po EN standardu (evropejskom). Cjepač se govorno naziva i kalač drva…

Robustni cjepači drva na kotačima za bolju stabilnust, primjerni su za upotrebu u profesionalne svrhe – kvalitetna hidraulika, jaka konstrukcija. Cjepać je napravljen po EN standardu (evropejskom).

Robusni cirkular za rezanje drva s podesivom radnom visinom! Kružne pile LANCMAN, također poznate kao cirkularke, serijsko imajo ugrađeno mjerilo za avtomatsko podeosivanje dužine drva kod rezanja….

Omotač drva LANCMAN idealan je za omatanje drva dužine 33, 50 ili 100 cm, može se koristiti samostojeći. Velićina omotača spremma je za spremanje drva u bale volumna 1 m³. Promjer korpe je 120 cm i jednak je volumnu 1,1 m³ friških drva, koja ustrezaju posušenim drvima volumna cca 1 m³. Model 2001 PLUS ima ugradžen na strani ručni napenjač.

Omotač drva LANCMAN idealan je za omatanje drva dužine 33, 50 ili 100 cm, može se koristiti samostojeći. Velićina omotača spremma je za spremanje drva u bale volumna 1 m³. Promjer korpe je 120 cm i jednak je volumnu 1,1 m³ friških drva, koja ustrezaju posušenim drvima volumna cca 1 m³.

Omotač drva LANCMAN idealan je za omatanje drva dužine 33, 50 ili 100 cm, može se koristiti samostojeći. Velićina omotača spremma je za spremanje drva u bale volumna 1 m³. Promjer korpe je 120 cm i jednak je volumnu 1,1 m³ friških drva, koja ustrezaju posušenim drvima volumna cca 1 m³. Model 2001 PLUS ima ugradžen na strani ručni napenjač.

Robustni cjepači drva, primjerni su za upotrebu u profesionalne svrhe…kvalitetna hidraulika, specialni oblik sjekire za veći iskoristak cjepanja, noga cjepaća napravljena je iz debelog ćelika st. 52 (nije krivljena), jaka konstrukcija, 24 mjesečna garancija. Cjepać je napravljen po EN standardu (evropejskom). Cjepač se govorno naziva i kalač drva…

Robustni cjepači drva, primjerni su za upotrebu u profesionalne svrhe…kvalitetna hidraulika, specialni oblik sjekire za veći iskoristak cjepanja, noga cjepaća napravljena je iz debelog ćelika st. 52 (nije krivljena), jaka konstrukcija, 24 mjesečna garancija. Cjepać je napravljen po EN standardu (evropejskom). Cjepač se govorno naziva i kalač drva… Modela cjepaća dva STAW napravljen je na bazi djelova prikolice proizvodžaća AL-KO. Za pogon služi jak kvalitetan motor BRIGGS&STRATTON VANTAGE 305 ...

Prikaži

  Nabavka proizvoda u roku od 48 h

  Besplatna dostava u BiH

  Popusti i akcije!

  Garancija na sve proizvode

Kontakt

  • icon
    Adresa : Srpskih ratnika 124,
                   71420 Pale, RS, BiH
  • icon
    Telefon : +387 / 57 227 645
    Mobilni : +387 / 65 242 275
Jakovljevic trgovina koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.