All for Joomla All for Webmasters

[email protected]  +387 57/227-645 +387 65/242-275

O nama

 

Sve je počelo davne 1994. godine, veoma skromno, ali vizionarski. Sigurnim, poslovnim i ne tako sitnim koracima, Jakovljević Trgovina je od samostalne trgovinske radnje, koja je isključivo bila bazirana na prodaji prehrambenih proizvoda i posuđa proširila svoje djelatosti i svoj obim posla.

Danas, nakon više od dvije decenije, Jakovljević d.o.o je jedna od najproduktivnijih radnji sa velikim izborom artikala:
-Mašine i uređaji (agregati, freze, perači...);
-Vrt (kosilice, trimeri, prskalice, igrališta, alatke, vrtni namještaj);
-Bazeni;
-Motocikli;
-Mehanizacija u šumarstvu (vitla, cjepači za drva...);
-Grijanje (peći, kamini, kotlovi, oprema za grijanje);
-Kazani za rakiju;
-Zimski program (snježne freze, sanke);
-Poljoprivreda (motokultivatori, muzilice, sjemena, stočna hrana, oprema za farme...);
-Ostalo (briketi, pelet, kontejneri za otpad,itd...).

Od nedavno, kako bismo dokazali našu svestranost i kako bismo našim kupcima ponudili vrijedne i raznolike proizvode, na tržište smo iznijeli i nakvalitetniji asortiman.

Jakovljević Trgovina je prepoznatljiva po tome što je direktno povezana sa renomiranim proizvođačina koji su svoj kvalitet dokazali na tržištu ex Yu, ali i širom Evrope (ALFA PLAM, MBS, RADIJATOR INŽENJERING, DES, STRUC MUTA, INTEX, SONIC, CUB CADET, MTD, KRPAN, GILLES, WOLF GARTEN, PILSAN, PRAMAC itd.) tako da brzo i efikasno možete doći do eminentnih proizvoda koji su vam potrebni i koji će vam biti isporučeni na vašu adresu u veoma kratkom roku. Naša Trgovina posluje kao društveno odgovorna firma, kontinuirano radi na smanjenu zagađenja i vodi računa o zaštiti životne sredine.


Pratimo svjetske standarde kada je u pitanju kvalitet i kvantitet te sam odnos sa našim kupcima. Možemo se pohvaliti i saradnjom sa inostranstvom, odnosno prodajom širom Evrope.

Slogan „Nema da nema, nema da ne može“ jasno oslikava naše ambicije i naše mogućnosti. Iako djeluje neskromno, hiljade naših kupaca svjedoče o korektnoj i kvalitetnoj saradnji.


Srpskih ratnika 124, Pale
+387 57/227-645
+387 65/242-275

 

 

  Nabavka proizvoda u roku od 48 h

  Besplatna dostava u BiH

  Popusti i akcije!

  Garancija na sve proizvode

Kontakt

  • icon
    Adresa : Srpskih ratnika 124,
                   71420 Pale, RS, BiH
  • icon
    Telefon : +387 / 57 227 645
    Mobilni : +387 / 65 242 275
Jakovljevic trgovina koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.