All for Joomla All for Webmasters

[email protected]  +387 57/227-645 +387 65/242-275

Pale Trgovina

Firma Jakovljević d.o.o. od 1994. godine uspješno posluje na našim prostorima. Prvobitna djelatnost firme je bila osnovna trgovina prehrambenim proizvodima, voćem i povrćem, posuđem... Vremenom je firma proširila svoju ponudu i otvorila tri prodajna centra u Palama.


Posljednjih nekoliko godina proširen je asortiman na poljoprivrednu opremu; poljoprivredne mašine; peći, kamine; kotlove na pelet; mašine, uređaje i opremu za vrt; opremu za voćarstvo i vinogradarstvo; širok program plastike; opremu za zimu; mašine i proizvode raznih namjena...


Posebnu ponudu čini širok asortiman četverotočkaša, skutera i motocikala. Program plastike, bazena, roštilja omogućava našim kupcima da od svojih vrtova naprave mjesto za odmor i druženje sa porodicom i prijateljima.


Sa iskustvom od preko dvadeset godina učinili smo hiljade kupaca zadovoljnim i stekli veliko povjerenje koje nastojimo da proširimo na druga tržišta.


Danas ljudi nemaju dovoljno slobodnog vremena da pretražuju artikle i traže šta im je potrebno za određenu vrstu posla. Zbog toga se mi trudimo biti mjesto gdje će dobiti sve potrebne informacije o proizvodima različite namjene, vrhunskih svjetkih proizvođača.


Naša firma je povezana sa svim veleprodajama, uvoznicima i brzom poštom na teritoriji cijele Bosne i Hercegovina tako da brzo i efikasno možete doći do proizvoda koji vam je potreban i koji će u kratkom roku biti isporučen na vašu adresu.


Naš slogan "Nema da nema, nema da ne može" je nastao iz želje da zadovoljimo želje i apetite svakog kupca jer se trudimo nabaviti sve proizvode i zadovoljiti sve potrebe kupaca na zahtjev i dostaviti ih putem brze pošte ili lično na njihovu adresu.


Srpskih ratnika 124, Pale

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

057 227 645

065 242 275

  Nabavka proizvoda u roku od 48 h

  Besplatna dostava u BiH

  Popusti i akcije!

  Garancija na sve proizvode

Kontakt

  • icon
    Adresa : Srpskih ratnika 124,
                   71420 Pale, RS, BiH
  • icon
    Telefon : +387 / 57 227 645
    Mobilni : +387 / 65 242 275
Jakovljevic trgovina koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.